Retourneren en ruilen


Hoe kan ik mijn bestelling of een artikel retourneren?

Retourzending met artikelen met een gewicht tot 10 kg kunt u bij vrijwel alle pakketdiensten inleveren. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld ongeveer € 7,-. De kosten voor het retourneren van een pakket met een gewicht tussen de 10 en 23 kg bedraagt circa € 13,-. Voor artikelen of bestellingen die zwaarder zijn dan 23 kg, of vanwege de grootte niet als pakket verstuurd kunnen worden, neemt u contact op met Gym Supplies. Wij plannen dan samen met u een afhaal afspraak in bij een van onze transportpartners. De retourkosten bedragen dan voor normale pallets of pakketten zwaarder dan 30 kg ca. € 49,95. Voor extra lange zendingen of buitenmaatse pallets (bijvoorbeeld bij squatrekken) zijn de retourkosten ca. € 99,95.

Voordat u uw bestelling of artikel(en) retour gaat sturen maakt u melding van uw retourzending door een e-mail te sturen naar info [a] gymsupplies.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Alles over retourneren vindt u hier.

Kan ik een bestelling of product retourneren als zakelijke klant?

Het retourrecht is niet van toepassing voor zakelijke klanten en op zakelijk geplaatste bestellingen.

Wat zijn de voorwaarden bij het retourneren?

- U hebt het artikel of de bestelling minder dan 14 dagen geleden ontvangen.
- Het artikel is onbeschadigd (wanneer het retour gekomen artikel beschadigd is kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen).
- Gym Supplies is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van uw retourzending.

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

- De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten voor het retoursturen van uw bestelling:

De kosten voor een pakketje tot 10 kg bedragen gemiddeld ongeveer € 7,-. De kosten voor het retourneren van een pakket met een gewicht tussen de 10 en 23 kg bedraagt circa € 13,-. Voor artikelen of bestellingen die zwaarder zijn dan 23 kg, of vanwege de grootte niet als pakket verstuurd kunnen worden, neemt u contact op met Gym Supplies. Wij plannen dan samen met u een afhaal afspraak in bij een van onze transportpartners. De retourkosten bedragen dan voor normale pallets of pakketten zwaarder dan 30 kg ca. € 49,95. Voor extra lange zendingen of buitenmaatse pallets (bijvoorbeeld squatrekken) zijn de retourkosten ca. € 99,95.

© 2022 - 2024 GymSupplies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel