Levertijd & verzendkosten


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen waarvan de artikelen op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 - Brievenbus pakketjes                                                 
€ 9,95 - Pakket (tot 30 kg)          
€ 49,95 - Normale pallet of pakket > 30 kg         
€ 99,95 - Extra lange bundels of pallets (squatrekken)

LET OP: Zendingen en/of bestellingen naar de Waddeneilanden of Zeeuw-Vlaanderen hebben een afwijkend verzendtarief. Neem contact met ons op voor de actuele tarieven en levertijden. 

Levering verloopt via de postbode of de pakketbezorger van DHL of Transmission. U ontvangt een e-mail met track en trace op het door u bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Ondanks de zorgvuldige inspanningen van onze bezorgpartners komt het in sommige gevallen voor dat de levering niet binnen het afgesproken tijdvak bij u wordt bezorgd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

© 2022 - 2024 GymSupplies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel